Despre Bausch & Lomb


Bausch + Lomb, divizie a Valeant Pharmaceuticals International, Inc., este o companie cu extindere si renume mondial in domeniul ingrijirii ochilor, dedicata sa-i ajute pe clientii sai sa vada, sa priveasca si sa se simta mai bine, prin design si tehnologii inovatoare. Misiunea Bausch + Lomb este simpla dar puternica: Te ajutam sa vezi mai bine, ca sa traiesti mai bine.

Bausch + Lomb este una dintre cele mai cunoscute si respectate branduri de ingrijire medicala din lume, oferind cea mai larga si cea mai buna gama de produse dedicate ingrijirii ochilor, printre care: lentile de contact si produse de ingrijire ale lentilelor, produse farmaceutice, lentile intraoculare si alte produse pentru chirurgia oftalmica.

Cea mai mare prioritate a noastra este sa ne asiguram ca avem clienti multumiti de serviciile si produsele pe care le oferim.

De-a lungul ultimilor 160 de ani, Bausch + Lomb a devenit un nume important la nivel mondial in domeniul inovatiei si al calitatii. Colegii nostri lucreaza necontenit in gasirea de noi materiale si tehnologii care sa ajute oamenii sa vada mai bine, sa traiasca mai bine.

Bausch + Lomb are trei linii de productie: Vision Care (lentile de contact si solutii de intretinere), Chirurgical si Farmaceutic.


Vision Care

Linia de productie si desfacere Vision Care, reprezinta cel mai cuprinzator si dezvoltat domeniu din intreaga lume, de produse pentru ingrijirea ochilor.
  • Lentile de contact moi
  • Produse pentru intretinerea lentilelor de contact moi

Distribuitor exclusiv Bausch & Lomb Vision Care in Romania:

Chirurgical

Bausch + Lomb ofera o vasta linie de produse pentru chirurgia oftalmica si este dedicata inovatiei continue. Prin asigurarea unei proceduri complete de abordare a ingrijirii vederii si printr-o continua dezvoltare si inovatie a produselor sale, prin programe de instruire continua si prin programe de colaborare cu partenerii sai, Bausch + Lomb isi duce la indeplinire angajamentul de a contribui la transformarea si dezvoltarea tehnicilor chirurgicale si de a imbunatati calitatea vederii pentru oamenii din toata lumea.

Farmaceutic

Bausch + Lomb dezvolta si lanseaza pe piata medicamente ce se pot elibera pe baza de prescriptie cat si fara prescriptie medicala, folosite pentru a trata o gama larga de afectiuni oculare, inclusiv glaucom, diverse alergii oculare, conjunctivite sau ochiul uscat.

Mai multe despre Bausch & Lomb

Fondata la 1853, compania are aproximativ 12000 de angajati in peste 35 de tari. Produsele Bausch + Lomb sunt disponibile in peste 100 de tari din toata lumea. In luna august 2013, Bausch + Lomb a fost achizitionata de catre Valeant Pharmaceuticals International, Inc, devenind astfel divizia de ingrijire a ochilor din cadrul Valeant.

Compania Bausch + Lomb se intinde mult mai departe de produsele sale. Foloseste linkurile de mai jos pentru a descoperi mai multe despre istoria si misiunea companiei.


Povestea companiei Bausch & Lomb
Viziunea si misiunea companiei Bausch & Lomb