Bausch + Lomb ULTRA - lentila de contact conceputa pentru era digitala
News main image
18 Aug 2018

Bausch + Lomb lanseaza o lentila de contact vizionara, conceputa pentru era digitala: ULTRA, o combinatie exceptionala de vedere clara, confort si sanatate oculara.

 

Bausch + Lomb ULTRA conceputa cu tehnologia MoistureSeal, este o lentila de contact lunara, proiectata pentru a satisface nevoile pacientilor in ceea ce priveste sanatatea oculara, hidratarea, vederea clara si confortul.

Tehnologia digitala a transformat modul in care privim lumea. Petrecem multe ore pe zi conectati la laptopuri, telefoane inteligente, tablete, iar atunci cand folosim aceste dispozitive tindem sa clipim mai rar. Rata redusa a clipitului duce la deshidratarea lentilelor de contact si la scaderea gradului de satisfactie al purtatorilor de lentile de contact.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor pacientilor, Bausch + Lomb foloseste un procedeu unic de polimerizare in 2 faze cu ajutorul caruia se obtine o lentila de contact cu un grad inalt de transmisibilitate a oxigenului, iar cu ajutorul PVP-ului (polivinilpirolidona) inglobat, un polimer iubitor de apa, se asigura umectabilitatea ridicata a lentilei.

Lentilele de contact Bausch + Lomb ULTRA  ofera de la aplicare o vedere clara si confortabila, care se pastreaz─â chiar si in conditii de uscaciune oculara (de exemplu deshidratarea care apare atunci cand rata clipirii scade, in urma utilizarii indelungate a dispozitivelor digitale).

 

Link