Despre noi
 
 

Bausch + Lomb, divizie a Bausch Health Companies Inc., este o companie cu extindere si renume mondial in domeniul ingrijirii ochilor, dedicata sa-i ajute pe clientii sai sa vada, sa priveasca si sa se simta mai bine, prin design si tehnologii inovatoare.

Bausch + Lomb este una dintre cele mai cunoscute si respectate branduri de ingrijire medicala din lume, oferind cea mai larga si cea mai buna gama de produse dedicate ingrijirii ochilor, printre care: lentile de contact si produse de ingrijire ale lentilelor, produse farmaceutice, lentile intraoculare si alte produse pentru chirurgia oftalmica.

Bausch + Lomb are trei linii de productie: Vision Care (lentile de contact si solutii de intretinere), Chirurgical si Farmaceutic.

Vision Care

Linia de productie si desfacere Vision Care, cea mai cuprinzatoare si dezvoltata ramura a concernului, are ca obiectiv principal crearea unor produse competitive, care sa ajute pacientii sa vada mai bine si sa se simta mai confortabil. Portofoliul de produse cuprinde:

  • Lentile de contact moi
  • Produse pentru intretinerea lentilelor de contact moi

Distribuitor exclusiv Bausch + Lomb Vision Care in Romania:

Cea mai mare prioritate a noastra este sa ne asiguram ca avem clienti multumiti de serviciile si produsele pe care le oferim.

De-a lungul anilor, Visionaria a contribuit la dezvoltarea, educarea si transformarea pietei locale de lentile de contact, prin actiuni sustinute de marketing, cat si prin organizarea de cursuri specifice domeniului.