Adrian Miclea

Ambasador Bausch + Lomb

Adrian Miclea este practicant al sporturilor extreme, specializat in zborul cu parapanta, practicant al kiting-ului si ambasador al lentilelor de contact Bausch + Lomb. 

Responsive image

Animat de pasiunea pentru acest sport, practica toate formele de kiting (kiteboarding, snowkiting, landboardkiting, buggykiting). 

Dupa multa munca si multi ani de experienta, Adrian a reusit sa puna bazele clubului Kitemania, club care ofera toata gama de servicii necesare celor care abia acum descopera kiting-ul dar si practicantilor mai vechi (www.kitemania.ro). 

Stilul activ de viata al lui Adrian este imbunatatit de lentilele de contact pentru ca dispar problemele campului limitat de vedere si fenomenul de aburire. Acestea pot fi purtate sub masti sau ochelari de protectie si nu afecteaza vizibilitatea atunci cand cazi, cum se poate intampla in cazul ochelarilor.

www.xtremvideo.ro

Testimonial

"Lentilele Biotrue ONEday de 1 zi sunt fantastice! Nu stiu ce m-as face fara ele...imaginati-va cum ar fi sa calaresc valurile sau sa fac iarna snow kite cu ochelari - exclus! 


Lentilele ma fac sa ma simt liber, fericit, le port o zi apoi le arunc si chiar ma ajuta, cum se spune, sa traiesc viata la maxim!"