Lentile de contact

 

Lentile de contact SofLens®

SofLens® este familia noastra de lentile de contact din hidrogel; sunt durabile, din material rezistent la depuneri, pentru confort sustinut la purtare. Exista posibilitati de alegere pentru aproape fiecare tip de corectie a vederii, astfel incat tot mai multi pacienti le pot purta, inclusiv cei cu astigmatism sau prezbiopie (nevoia de corectie la aproape).


SofLens® Toric

Lentilele de contact SofLens® Toric combina cel mai bun design in ceea ce priveste stabilitatea lentilelor torice cu un mod de inlocuire lunara, pentru confortul persoanelor cu astigmatism.

Mai multe informatii


SofLens® Daily Disposable

Lentilele Bausch & Lomb SofLens daily disposable sunt lentile de unica folosinta pentru corectia miopiei sau hipermetropiei, oferind o vedere impecabil de clara chiar si in conditii de lumina difuza. In plus, ofera un confort maxim pe durata intregii zile, precum si o manipulare usoara.

Mai multe informatii


SofLens® Daily Disposable Toric for Astigmatism

NOU! Lentilele de unica folosinta Bausch & Lomb SofLens daily disposable Toric for Astigmatism create pentru pacientii cu astigmatism, sunt concepute special sa se adapteze formei unice a corneei oferind o vedere stabila si impecabil de clara.

Mai multe informatii


SofLens®59

Lentilele de contact Bausch & Lomb SofLens® 59 imbina confortul, performantele excelente si acuitatea vizuala optima intr-un regim de purtare zilnic, timp de o luna de zile.

Mai multe informatii