Lentile de contact

Lentilele de contact Pure Vision Multi-Focal

Caracteristici principale si beneficii

  • Numarul 1 in lume design-ul multifocal (progresiv) pentru persoanele cu prezbiopie

  • Fabricate special pentru a asigura timp de 30 de zile si de nopti o vedere impecabila si confort la purtare - astfel incat sa fie usor sa-ti amintesti sa inlocuiesti lentilele o data pe luna

  • Materialul AerGel impiedica depunerile si asigura o hidratare extraordinara a lentilei, pentru un confort sustinut la purtare

  • Asigura un flux optim de oxigen pentru ochi albi, sanatosi

Este acest produs potrivit pentru tine?

Daca ai probleme la cititul de aproape inseamna ca te confrunti cu prezbiopia, o problema naturala de vedere care afecteaza persoanele peste 40 de ani. Dar daca ai prezbiopie nu inseamna ca ai neaparat nevoie de ochelari bifocali sau pentru citit.

Vezi spotul TV Bausch&Lomb Multi-Focal

PureVision® Multi-Focal Contact Lenses

Lentilele de contact Pure Vision Multi-Focal de la Bausch & Lomb cu un design inovativ iti permit sa ai o vedere clara la orice distanta - aproape, departe si intermediar.  

Brandul Pure Vision este de asemenea prima familie de lentile de contact din silicon hidrogel create cu tehnologia AerGel, un material unic conceput special pentru a asigura confort sustinut si sanatate oculara.

Purtare confortabila si sanatoasa

Pentru ca lentilele de contact Pure Vision Multi-Focal sunt create cu tehnologia AerGel, un material unic care asigura un flux optim de oxigen si impiedica formarea depunerilor de proteine tu te vei simti confortabil si iti vei pastra ochii sanatosi. Asa de confortabil incat abia iti vei da seama ca porti lentile de contact. Lentilele sunt concepute astfel incat sa impiedice formarea depunerilor si a proteinelor, astfel incat ele vor ramane curate intreaga zi.

Datorita profilului special rotunjit al marginilor lentilele Pure Vision sunt confortabile la purtare atat ziua cat si noaptea. In plus, spre deosebire de de majoritatea lentilelor de contact, lentilele Pure Vision pot fi purtate zilnic (10-12 ore pe zi) si sunt aprobate F.D.A. si pentru port continuu (zi si noapte) pana la 30 de zile. Ceea ce inseamna ca, indiferent de modul de purtare, poti fi sigur ca lentilele Pure Vision sunt confortabile si ochii tai vor fi sanatosi.

Intotdeauna urmeaza indicatiile prescriptorului in ceea ce priveste modul de purtare si inlocuire.

Innovative design

Afla mai mult