Lentile de contact

 

Lentile de Contact PureVision®

Bausch & Lomb PureVision® - cea mai noua generatie de lentile de contact moi - cu un design optic avansat, ofera o vedere exceptionala indiferent de nevoia ta de corectie. Pure Vision este de asemenea prima familie de lentile de contact din silicon hidrogel create cu tehnologia AerGel™, un material unic creat special pentru a asigura confort sustinut si sanatate oculara.


Lentilele PureVision®

Lentilele de contact PureVision au un design inovator ce asigura o vedere impecabil de clara, altfel decat erai obisnuit - in special noaptea si in conditii de lumina difuza.

Citeste mai mult


Lentilele de Contact Pure Vision® Toric

Lentilele de contact PureVision® Toric sunt concepute pentru a intampina nevoia mai speciala de corectie a persoanelor cu astigmatism. Acum, acestia pot vedea lumea cu aceeasi claritate extraordinara ca si ceilalti purtatori de lentile de contact PureVision.

Citeste mai mult


PureVision® Multi-Focal

Daca credeai ca prezbiopia - nevoia de ochelari pentru citit - inseamna sfarsitul purtarii lentilelor de contact, mai gandeste-te o data. Lentilele de contact PureVision® Multi-Focal iti permit sa porti lentile de contact chiar si atunci cand credeai ca treci la ochelari bifocali sau pentru citit.

Citeste mai mult