Intretinerea lentilelor de contact

Solutia ReNu MultiPlus® Multi-Purpose

Caracteristici principale si beneficii

  • Curata, clateste indeparteaza depunerile de proteine si ofera o dezinfectare exceptionala2

  • Peste 10 ani de eficacitate dovedita ca si solutie multifunctionala

  • Pastreaza lentilele pana la 30 zile

  • Ingrijire pentru ochi sanatosi

Este acest produs potrivit pentru tine?

ReNu MultiPlus® este un brand de incredere si de renume mondial, cu o istorie plina de succes. Aceasta solutie este folosita pentru hidratarea, curatarea, clatirea, dezinfectarea si pastrarea lentilelor de contact moi. ReNu omoara microbii in doar 4 ore – si ajuta stfel la mentinerea confortului lentilelor si pastrarea sanatatii ohilor tai.

ReNu MultiPlus® Multi-Purpose Solution

Solutia ReNu MultiPlus contine Hydranate®, un ingredient special care indeparteaza depunerile de proteine. Poti astfel sa cureti, sa clatesti, sa dezinfectezi si sa indepartezi proteinele si sa pastrezi lentilele cu un singur tip de solutie – ReNu MultiPlus.

Deoarece ochii tai sunt atat de importanti, nu fa experimente cu orice solutie. Diversele solutii pot sa nu fie compatibile intre ele si nu toate solutiile sunt sigure pentru lentilele tale. Intotdeauna respecta instructiunile corecte privind intretinerea si purtarea lentilelor de contact si mergi regulat la un specialist oftalmolog. Intreaba specialistul daca ai nelamuriri in ceea ce priveste intretinerea lentilelor tale de contact.


 

1,2 Date Bausch & Lomb.

Afla mai mult